d

Diensten voor zorgprofessionals

Wij, zorgprofessionals, hebben het geluk veel te kunnen en mogen betekenen voor onze cliënten! Want niet alleen als ouder maar ook als begeleider heb je een grote invloed op de mogelijkheid tot ontwikkeling en levensgeluk van je client. Maar hoe begeleid je jouw client nou optimaal zodat hij zich maximaal kan ontwikkelen en echt gelukkig is? Gelukkig Uniek denkt graag met je mee! Door middel van informatiebijeenkomsten, inspiratiesessies maar ook op maat begeleiding bieden we jou de benodigde kennis aan. Dit alles zodat jij (& je team) mogen ervaren dat een beperking geen beperking hoeft te zijn!

Bekijk hieronder de individuele sessies en de verschillende soorten informatiebijeenkomsten.

7

(Eenmalig) adviesgesprek

In deze sessie gaan we aan de slag met jouw hulpvraag! Ik denk mee hoe we bepaalde moeilijkheden tijdens de begeleiding van je cliënt kunnen aanpakken. Deze sessie wordt ook vaak gebruikt om te sparren over de huidige manier van begeleiden. Kortom, na één sessie is er gelijk resultaat en heb je genoeg input om direct aan de slag te kunnen!

Inspiratiesessie

Tijdens deze sessie vertel ik meer over mijn leven, mijn beperking en mijn mindset! Ik laat jou & en je vakgenoten ervaren dat een beperking echt geen beperking hoeft te zijn. Ook is er de mogelijkheid om na de sessie vragen te stellen. Ik kan je één ding beloven, na deze sessie is er genoeg inspiratie opgedaan om met een positieve blik naar beperkingen te kijken!

Workshop

Tijdens de workshops neem ik jou en je vakgenoten mee in de wereld van iemand met een beperking. Er wordt niet alleen geluisterd maar we oefenen gelijk met casussen. De workshops bieden professionals de kans om op een unieke en plezierige manier kennis en vaardigheden op te doen! We focussen op de belevings-wereld van de cliënt, handicap-acceptatie en omdenken. De inhoud wordt afgestemd op de groep.

u

& Nog veel meer!

Maatwerk, daar houden we van! Wil je een inspiratiesessie of workshop organiseren over een onderwerp gerelateerd aan inclusie of positief denken? Ik help je graag! Samen stellen we van te voren het doel en de inhoud van de bijeenkomst af. Kortom, een workshop of presentatie volledig gecustomized naar jullie behoefte! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via onderstaande button!

Meer weten?

Wil je graag meer info over de diensten of wil je sparren over wat er nog meer mogelijk is?

Ga naar de inhoud