d

Diensten voor Bedrijven & serviceclubs

Een inclusieve wereld waar we kijken naar wat ieders kwaliteiten zijn en die benutten, een streven dat helemaal past bij de huidige tijd. Ieder mens, bedrijf, organisatie of serviceclub kan hier aan bijdragen. Ook jij (& jouw bedrijf) dus! Maar hoe dan? Gelukkig Uniek denkt graag met je mee! Door middel van inspiratiesessies, workshops maar ook op maat begeleiding bieden we jou en je team de benodigde kennis & inspiratie aan. Dit alles zodat jij & je team mogen ervaren dat eventuele beperkingen geen beperking hoeven te zijn!

Bekijk hieronder de verschillende soorten diensten.

7

Inspiratiesessie

Tijdens deze sessie vertel ik meer over mijn leven, mijn beperking en mijn mindset! Ik laat jou & en je vakgenoten ervaren dat een beperking echt geen beperking hoeft te zijn. Ook is er de mogelijkheid om na de sessie vragen te stellen.
Ik kan je één ding beloven, na deze sessie is er genoeg inspiratie opgedaan om met een positieve blik naar het leven en beperkingen te kijken!

Workshops

Tijdens de workshops neem ik jou en je collega’s mee in de wereld van iemand met een beperking. Er wordt niet alleen geluisterd, maar jullie gaan ook zelf ervaren. De workshops bieden de kans om op een unieke en plezierige manier kennis en vaardigheden op te doen over inclusie & positief denken! We focussen op denken in mogelijkheden en kansen creëren dan wel pakken. De inhoud wordt afgestemd op de groep.

(Eenmalig) adviesgesprek

In deze sessie gaan we aan de slag met jouw hulpvraag! Ik denk graag mee hoe we voor meer inclusie binnen jouw bedrijf kunnen zorgen. Al een werknemer met beperking in dienst maar nog wat tips nodig? Deze sessie wordt ook vaak gebruikt om te sparren over de huidige manier van begeleiden. Kortom, na één sessie is er gelijk resultaat en heb je genoeg input om direct aan de slag te kunnen!

u

& Nog veel meer!

Maatwerk, daar houden we van! Wil je een inspiratiesessie of workshop organiseren over een onderwerp gerelateerd aan inclusie of positief denken? Ik help je graag! Samen stellen we van te voren het doel en de inhoud van de bijeenkomst af. Kortom, een workshop of presentatie volledig gecustomized naar jullie behoefte! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via onderstaande button!

Meer weten?

Wil je graag meer info over de diensten of wil je sparren over wat er nog meer mogelijk is?

Ga naar de inhoud